5 dingen die een sprookjesachtige trouwerij compleet maken

0

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd. Dit moet een onvergetelijke dag worden voor jou en je partner. Welk 5 zaken mogen niet ontbreken op jouw bruiloft om de dag helemaal compleet te maken.

  1. De trouwjurk: deze kan natuurlijk niet ontbreken op jouw dag. Het is echter al lang niet meer zo dat dit standaard een witte jurk moet zijn. Er is tegenwoordig heel veel keuze. Dus belangrijk om tijdig op zoek te gaan naar jouw Bruidsjurk om er zeker van te zijn dat het ook jouw sprookjesjurk gaat worden.
  2. De taart: hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven dan is het tijd voor een toast en natuurlijk tijd om de bruidstaart aan te snijden. Je kunt hierbij kiezen voor een traditionele witte taart, maar ook hierbij zie je steeds vaker dat mensen kiezen voor een themataart waar bijvoorbeeld de ontmoeting van het
    bruidspaar in terugkomt. Laat je goed adviseren en ga ook van te voren proeven welke smaken je in de taart wilt.
  3. Het bruidsboeket: je outfit is niet compleet zonder het bruidsboeket. Je kunt deze natuurlijk zelf uitzoeken, maar vaak wordt dit ook als taak van de man gezien. Durf jij het aan om jouw man het boeket uit te laten zoeken?
  4. De ringen: wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven is het tijd voor de ringen. Kies je voor gouden ringen of misschien laat je je ringen tatoeëren.
  5. De locatie: Tot slot is er natuurlijk ook nog een locatie nodig waar de ceremonie gaat plaatsvinden.

Veel plezier bij het voorbereiden van jullie mooie en onvergetelijke dag!