5 populairste condooms

0

Het condoom van latex werd voor het eerst in het jaar 1930 op de markt gebracht. Daarvoor gebruikte men condooms van rubber (dik, dus weinig gevoel) en schapendarm (niet echt betrouwbaar) voor de anticonceptie. Sinds die tijd is er veel veranderd. Uiteraard worden condooms nog steeds gebruikt als anticonceptiemiddel, maar tegenwoordig is er de ‘fun factor’ aan toegevoegd. Wat zijn de vijf populairste condooms?
Ribbelcondooms
Geribbelde condooms of condooms met noppen verhogen het genot tijdens het vrijen. Ze zijn er zelfs met een combinatie van ribbels én noppen. Het resultaat van dit alles is dat de ‘G-spot’ van de vrouw extra gestimuleerd wordt, wat een langer en heviger orgasme tot gevolg heeft. Geribbelde condooms zijn bij condoom.nl verkrijgbaar als ‘pasante’ condooms.

Condooms met een smaakje
Veel vrouwen zijn terughoudend als het gaat om het oraal bevredigen van de man. Men vindt het onhygiënisch en vreest voor nare smaakjes. Om deze bezwaren weg te nemen is het condoom met een smaakje ontwikkeld. Ze zijn verkrijgbaar in diverse (fruit)smaken en zijn voorzien van de bijbehorende kleur.

Orgasme uitstellende condooms
Orgasme uitstellende condooms zijn er grofweg in twee uitvoeringen. Bij de eerste is de bovenkant van het condoom iets dikker uitgevoerd. Hierdoor heeft de man wat minder gevoel waardoor het orgasme wordt uitgesteld. De andere versie is voorzien van een laagje gel aan de binnenkant dat de top van de penis iets minder gevoelig maakt.

Wingman condooms
Het aanbrengen van een condoom is vaak een onwelkome onderbreking van het liefdesspel. Wingman condooms zijn daarom ontworpen om met één hand aan te brengen. Deze condooms zijn aan de zijkant voorzien van twee plastic vleugeltjes die het afrollen van het condoom vereenvoudigen. Daarna zijn de vleugeltjes simpel te verwijderen.

Condooms in verschillende maten
Niets is tijdens het vrijen zo oncomfortabel dan een slecht passend condoom. Gelukkig liggen de tijden van one size fits all inmiddels ver achter ons. Tegenwoordig zijn condooms verkrijgbaar in verschillende maten zodat voor iedere man een passend condoom leverbaar is.