Castlefest 2015 op Kasteel Keukenhof

0

Dit jaar zal alweer de 11e editie van dit zeer bijzondere evenement plaats gaan vinden op het landgoed van Kasteel Keukenhof. De voorverkoop van de kaarten is inmiddels begonnen. Lees er meer over op de website van Castlefest.

Castlefest 2015 vindt plaats op 31 juli, 1 en 2 augustus 2015. Daarnaast zal er een op donderdagavond 30 juli een speciaal openingsconcert plaatsvinden (apart toegangsbewijs).

Goblins, Elfjes, Orcs, helden en schurken. Die kom je tegen op het Fantasy-spektakel Castlefest. Een feest voor jong en oud waarbij je zodra je de poorten doorgaat je eigen Fantasy-wereld instapt. Het Fantasy-spektakel Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, fantasy schrijvers, goed eten en alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

Met ook dit jaar wederom een openingsconcert op donderdagavond 30 juli, voorafgaand aan het festival. Het wordt dit keer een knalfeest om nooit te vergeten met een opzwepende combi tussen Afrikaanse en ierse volksmuziek. Feesten en dansen gegarandeerd!

Castlefest

Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dat maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het gevoel dat je enkele dagen in een totaal andere wereld leeft, waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival. Het Castlefest-gevoel is niet goed te omschrijven, maar iets dat je zelf moet ervaren.

Jaarlijks hoogtepunt is de Wickerman-verbranding. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken. De energie die op dat moment vrijkomt is groot en intens.

Wilt u meer weten over het Castlefest 2015 bij Kasteel Keukenhof?