Hoe breng je spanning in je relatie?

0

Hoe breng je spanning in je relatie?
Veel mensen die al voor enkele jaren samen zijn, hebben moeite de spanning en passie in de relatie te behouden. Als je net met iemand samen bent, is alles nog erg nieuw en dit maakt de relatie automatisch spannender. Ken je je partner al langer, dan is de nieuwigheid van de relatie af en dit vermindert ook automatisch de spanning. Zit jij ook in een relatie die wel wat meer spanning kan gebruiken? Lees dan op deze pagina hoe je jouw relatie weer spannend kunt maken.

Draag spannende lingerie
Als vrouw kun je gemakkelijk wat meer spanning in de relatie brengen door sexy lingerie te dragen. Heb je al langer een relatie, dan ga je vaker voor comfort en minder vaak voor die echt mooie en sexy setjes. Zet je praktische aankoopargumenten voor even opzij, koop een sexy setje en wij garanderen je dat je partner hier dolblij mee zal zijn.

Probeer eens een sextoy
Veel mannen en vrouwen die al langer samen zijn, hebben een bepaalde routine tussen de lakens ontwikkeld. Omdat ze deze routine steeds maar weer uitvoeren, wordt de relatie nog minder spannend en kan er zelfs verveling optreden. Je kunt de routine doorbreken door eens een sextoy te proberen in bed. Koop bijvoorbeeld een Womanizer bij Easytoys en je maakt je seksleven stukken spannender en leuker. Je kunt speeltjes kopen voor hem of haar, maar ook voor stelletjes.

Blijf moeite doen voor elkaar
Een veelgehoord probleem van mensen met een langdurige relatie, is dat ze elkaar en de relatie als vanzelfsprekend zien. Wil je het spannend en leuk houden met je partner, dan is het belangrijk om moeite te blijven doen voor hem of haar. Verras hem/haar met een bezoek aan easytoys.nl of vertel je partner regelmatig hoe leuk je hem of haar nog vindt. Neem ook voldoende tijd om samen in bed te duiken, ook als je het druk hebt. Seks is niet alleen fijn, maar ook belangrijk voor de relatie.