Hoe kun je een geweldige stapavond beleven?

0

Je voelt de vlinders in je buik. Het is bijna zo ver. Nog even en dan ben je weer samen met diegene waar je al heel lang een oogje op hebt. Dit wordt een geweldige stapavond. En je hoopt dat het deze keer echt met een ‘happy end’ eindigt. Om je hierop voor te bereiden heb je natuurlijk wel een aantal dingen nodig. De juiste kleding, sfeer en natuurlijk de condooms. Waar moet je zoal op letten om deze avond de beste in jaren te maken?

Kleding
Of je nu een man of een vrouw probeert te verleiden, de juiste kleding speelt hierbij een grote rol. Voor een avondje uit hangt het in eerste instantie af van waar je heen gaat, welke kleding gepast is. Ga je stappen in de kroeg, dan werkt luchtige kleding het beste. Is het een formeler evenement, dan kun je in pak of cocktailjurk gaan. Hoe dan ook, als je duidelijk wilt zijn in je bedoelingen, kun je hier in elke situatie rekening mee houden. En zorg ervoor dat je eronder je meest uitdagende onderkleding aantrekt.

Sfeer
Als je na de stapavond naar jouw huis gaat, kun je gelijk de juiste sfeer creëren. Steek bijvoorbeeld wat kaarsjes aan en zet zachtjes wat romantische muziek op. Geef je gast een drankje en laat zien dat je geïnteresseerd bent. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de ander aan te raken, een compliment te maken en steeds wat dichterbij te komen. De ander kan dan bijna niet meer om je bedoelingen heen en als het goed voelt, kun je een eerste zet doen. Reageert diegene positief, dan is het niet moeilijk om te raden wat er dan gebeurt.

Bescherming
Ga natuurlijk nog niet verder voordat je de juiste bescherming in huis hebt gehaald. Het oplopen van een soa is een avondje plezier niet waard. Om je hiertegen te beschermen doe je er goed aan om altijd condooms bij je te hebben. Ook al ga je gewoon de club in, met condooms kun je jezelf altijd tegen een soa beschermen.