Hoe kun je samen met je kinderen je vrouw verrassen?

0

13 mei is een bijzondere dag. Het is dan namelijk Moederdag! Tijd om je vrouw een keer extra in het zonnetje te zetten. En hoe kun je dat beter doen dan met hulp van jullie kinderen. We zetten een vijftal gezinsdeeën op een rijtje: Zo maak jij er de ultieme Moederdag van!

1 Een luxe ontbijtje
Aan het begin van dit rijtje, staat een lekker ontbijtje. Kook samen met je kinderen  een eitje. Daarbij hoort natuurlijk ook thee en een gesmeerde boterham met haar favoriete beleg bij. Natuurlijk serveren op bed!

2 Cadeautjes en een zelfgemaakte tekening
Voordat er nog aan het ontbijt begonnen kan worden, geef je gelijk alle cadeautjes. Lekker gemakkelijk en gezellig om vanuit bed te geven. Het mooiste cadeau is natuurlijk de door de kinderen gemaakte tekening, maar je kunt natuurlijk zelf je vrouw blij maken met een mooi sieraad. Welke vrouw is er niet blij met een nieuw horloge of een nieuwe ketting?

3 Huis in de bloemetjes
Eenmaal uit bed en in de kleren is de stortvloed aan verrassingen nog niet ten einde. Want met een eenvoudig bosje bloemen in de woonkamer, fleurt gelijk alles op. Natuurlijk regel je wel een boeket met haar favoriete bloemen in haar favoriete kleuren. Eventueel kun je ook bloemen bezorgen via Greetz.

4 Lekker op pad
Ontvoer je partner samen met de kinderen voor een leuk uitje. Bezoek samen met elkaar het strand, ga lekker wandelen in het bos of ga lekker met z’n allen op een stedentrip. Kies een uitje waar je vrouw vrolijk van wordt. Let zelf even goed op de spelende kinderen, zodat jouw vrouw eventjes kan ontspannen. Natuurlijk kun je ook de kinderen even bij opa en oma brengen zodat jullie saampjes naar de sauna

5 Romantisch dinertje
Liefde gaat door de maag. En dat geldt niet alleen voor mannen, ook vrouwen houden natuurlijk van lekker eten. Regel een lekker restaurantje en ga samen met het hele gezin uit eten. Ook kun je samen wat lekkers thuis laten bezorgen.