Huwelijksreis Bonaire

0

Even helemaal niets. Geen stress, geen chaos, geen gezeur. Even alleen wat u wilt. Helemaal tot rust komen, volledig ontspannen. Het is tijd voor u en uw partner. Genieten van de tijd met zijn tweetjes. Genieten van de tijd van jullie leven!

Mogelijkheden
Van een ontspannen strandvakantie, tot duiken en snorkelen. Het is allemaal mogelijk. Er is een prachtige natuur op Bonaire. Ook kunt u prima een auto huren om het eiland te verkennen. De contrasterende kleuren van het eiland spreken tot ieders verbeelding. U kunt Bonaire ook op de fiets, mountainbike of peddelend langs de kust ontdekken.

Klimaat
Bonaire kent tropische temperaturen, gemiddeld tussen de 28-30°C. De passaatwind, kenmerkend voor de benedenwindse eilanden, zorgt voor een aangename, verkoelende bries. Bonaire valt buiten de zogenaamde ‘hurricane-belt’, de orkaanzone. De meeste regen valt in de periode juni tot en met november. Dit neemt niet weg dat er gedurende deze maanden volop zon kan zijn; in de namiddag kan dan een kortstondige, heftige regenbui voor verfrissing zorgen.

Reistips

  • Huur een auto tijdens uw reis op Bonaire. Dan kunt u het eiland op z’n best ontdekken. Het huren van fietsen zou ik wat minder snel doen, aangezien ze geen fietsers zijn gewend.
  • Het National Park op Bonaire mag u ook eigenlijk niet overslaan. Hier mag u met de auto door heen rijden en kunt u stoppen bij mooie baaien om te zwemmen!
  • Ook gastronomisch zit u goed op Bonaire, van eten bij de locals tot een chique restaurant, u kunt er alles vinden!

Een huwelijksreis op Bonaire laat u volledig tot rust komen, terwijl u zich geen moment zult vervelen. U heeft zo veel mogelijkheden. De reis kan volledig naar uw wensen worden aangepast. Bent u klaar voor een ontspannende, volledig verzorgde huwelijksreis op Bonaire?

Kijk hier voor meer informatie over uw huwelijksreis op Bonaire!