Ideale manieren om jouw liefde te verrassen!

0

Ben je al behoorlijk wat jaartjes bij elkaar? Grote kans de tijd dat je hoteldebotel eindeloos op en neer bleef appen voorbij zijn. Hoe je je relatie extra leuk en interessant houdt? Door je lief met kleine dingen te verrassen. Niet op zijn/haar verjaardag, maar gewoon spontaan. En nee, dat hoeft geen helikoptervlucht te zijn of iets anders spectaculairs; de leukste verrassingen zijn vaak het simpelst. We hebben een paar ideetjes voor je verzameld. 

1. SCHRIJF IETS LIEFS IN DE SPIEGEL OF DOUCHEDEUR
Als je lief de volgende keer een douche neemt, verschijnt jouw kleine love note weer. Klein maar fijn.

2. BEREID EEN SURPRISE DINNER
Extra lekker koken, de tafel romantisch dekken, een picknickmand klaar hebben staan zodat jullie na een werkdag lekker buiten ergens kunnen neerstrijken… Al deze dingen zijn cliché voor een reden: iederéén vindt ze leuk.

3. SPRING OP EEN ONVERWACHTS MOMENT BIJ JE LIEF ONDER DE DOUCHE
Op een doodsaaie woensdagmorgen bijvoorbeeld. Of je elkaar alleen lekker scrubt en knuffelt of er een passionelere douchesessie van maakt, doet er niet eens meer toe. Lekker wat extra quality time voor je de dag begint: heerlijk!

4. PLAN EEN HE (OR SHE) NIGHT
Kan gewoon doordeweeks: haal alles wat je lief lekker vindt, zet zijn of haar films klaar, trek aan wat hij of zij jou éxtra mooi vindt staan. Daarmee geef je je partner even volle aandacht en de wetenschap dat je hem/haar kent, ziet en nog steeds waardeert.

5. BRIEFJES ZIJN ALTIJD EEN GOED IDEE
Briefjes in jaszakken, lunchboxen, op een computerscherm, in een kopkussen: hoe heerlijk is het om een klein liefdesbriefje te lezen op een moment waarop je het niet verwacht…

6. VERRAS JE LIEF OP ZIJN/HAAR WERK
Stuur een ballon of iets lekkers of ga zelf langs met een lekkere lunch om je lief te verrassen. Beter nog: probeer de rest van de dag vrij te regelen voor je vriend/vriendin, zodat je hem/haar kan verrassen met een dagje vrij.

7. REGEL IETS DAT JE LIEF HEEL GRAAG WIL DOEN
Of dat nu een sportwedstrijd is of bungeejumpen, en of je zelf mee gaat of niet: regel iets waarvan je wéét dat je lief het al heel lang wil.

8. KINDEREN? REGEL STIEKEM EEN OPPAS
En verras je lief met een avondje helemaal voor jullie alleen.

9. SCHRIJF EEN LIEFDESBRIEF OF HOUD EEN MINISPEECH
Want wie vindt het niet fijn om nog eens een keer goed te horen waarom je zo bijzonder bent voor de persoon van wie jij zelf zo veel houdt.

10. VERRAS JE LIEF MET EEN FOTO OP CANVAS
Hebben jullie een foto van een heel speciaal moment samen? Laat deze dan afdrukken op canvas. Op deze manier kun je altijd samen weer even wegdromen naar dit moment. Een Foto op canvas bestel je gemakkelijk online!