Je mooi maken voor een romantisch avondje? Hier vind je beautytips

0

Een romantische avond begint uiteraard met jezelf mooi maken. Gelukkig staat het internet helemaal vol met beautytips en kunnen we dankzij ons supersnelle alles in 1 pakket direct over de benodigde informatie beschikken. Heb jij echter moeite om door de bomen het bos te zien? Om je te helpen zetten we vijf van de leukste websites met beautytips voor je op een rijtje.

Misslipgloss.nl
De website misslipgloss.nl bevat dagelijks nieuwe blogs van landgenoot Cynthia Schultz over make-up en andere cosmetica. Bevat veel nuttige tips en links naar haar eigen instructievideo’s

Intothegloss.com
Een zeer mooie website van Emily Weiss. Emily is een mode-assistent bij de Amerikaanse Vogue. Op intothegloss.com vind je originele beautytips. Verder geeft het een leuk kijkje achter de schermen van de modewereld.

Beautygloss.nl
Een andere populaire beautyblog uit Nederland. Mascha Feoktistova blogt dagelijks over make-up, haar en verzorging. Elke week verschijnt er ook een handige tutorial op beautygloss.nl.

Lifesplash.nl
Een wat jongere beautyblogger is Jiami Jongejan. Haar website lifesplash.nl oogt fris en maakt veel gebruik van mooie beelden. Ook haar beautytips zijn leuk en verrassend te noemen.

PinkyPolish.nl
Ook Charlotte van Pinky Polish weet van wanten als het om beauty gaat. Haar blog bevat veel tips over nagellak, make-up en huidverzorging. Daarnaast kun je op deze website veel interessante artikelen lezen en video’s bekijken over gezondheid en lifestyle.

Dit is maar een greep uit de duizenden beautywebsites die op het internet te vinden zijn. Maar als je ergens moet beginnen dan zijn deze vijf blogs echt aan te raden. Succes met je voorbereiding en een hele mooie en romantische avond toegewenst!