De meest romantische plek om te wonen

0

Samenwonen is een erg belangrijk aspect in een relatie. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om te gaan leven met je partner. Je staat samen op met elkaar en gaat ‘s avonds ook altijd weer samen naar bed. Doordat je zoveel tijd met elkaar doorbrengt wordt vaak gezegd dat je elkaar hier pas écht leert kennen. Dit is natuurlijk een prachtig proces waar iedereen met een relatie naar uitkijkt. Maar waar moet je nu gaan wonen? Wat is nu de meest romantische plek om te gaan wonen met je partner?

Natuurlijk is de meest romantische plek om te wonen voor iedereen anders. Sommigen stellen vinden het heerlijk om in een bruisende stad te gaan wonen. Wanneer je denkt aan romantische steden in de wereld, denk je natuurlijk meteen aan Parijs. Deze stad staat bekend als de stad van de  liefde, omdat hier al vanaf de 19 e eeuw mensen vanuit de hele wereld naartoe reisden om te genieten van de liefde. Parijs staat verder bekend om de mooiste parken, gebouwen en heerlijkste restaurants wat natuurlijk zorgt voor een en al romantiek. Samen een bezoek brengen aan de Eiffeltoren, wat wens je nog meer? Ook Florence in Italië staat bekend als een van de meest romantische steden om te gaan wonen met je partner. Door het heerlijke weer, idyllische straatjes en al oude gebouwen wordt je hier werkelijk ondergedompeld in de romantiek. Verder staat in Nederland Utrecht bekend als een romantische stad om te wonen. Waar je in Amsterdam overal toeristen ziet, is deze drukte in Utrecht veel minder zichtbaar en hierdoor voelbaar. De prachtige grachtjes met monumentale panden maakt Utrecht een al romantisch. Wie wil nu met zijn of haar geliefde op een warme zomeravond op een bootje door Utrecht varen?

Romantisch wonen in de bollenstreek

Veel stellen die kinderen hebben of een kinderwens hebben vinden het toch prettiger om in een iets rustigere omgeving in Nederland te wonen om zich echt te kunnen settelen. Dit kan natuurlijk ook erg romantisch zijn. Wat dan een prachtige plek is om te wonen is Hillegom. In deze unieke plek in  het westen van Nederland (Zuid-Holland) wonen slechts iets meer dan 21.000 mensen en het staat natuurlijk bekend om de bloemenvelden. Hillegom ligt namelijk tussen de bollenvelden wat ervoor  zorgt dat het een romantische plek in Nederland is om te wonen. Al deze bloemen zorgen ervoor dat de plek romantiek uitstraalt door de prachtige kleuren die hier elk jaar weer zichtbaar worden. Ook een wandeling met je partner langs de Hillegommerbeek zorgt voor een prachtige ervaring. Lijkt het je wat? Overweeg een huurhuis in de bollenstreek om te kijken of het bevalt.. Verder wordt wonen aan het de zee als erg romantisch ervaren. Nederlands beschikt over mooie uitgestrekte stranden, waar je samen in alle rust met je partner kan gaan wonen. Samen lekker wandelen of een kopje koffie drinken in een strandtentje kun je hier doen wanneer je wil.
Romantische plekken waar je dit kunt beleven in Nederland zijn De Schoorlse Duinen, Middelburg of bijvoorbeeld één van de Waddeneilanden. Hier kun je heerlijk samen tot rust komen en enorm genieten samen van je leven daar. Maar waar je ook gaat wonen, romantiek creëer je toch nog altijd zelf samen in je relatie.