Onverwachte uitjes voor een date

0

Wanneer je op zoek gaat naar een date is het vaak lastig om een leuk uitje te vinden. De meeste activiteiten zijn standaard of spreken weinig uit. Om een onvergetelijke avond of dag te hebben met je date is het goed om voldoende aandacht te schenken aan het uitje. Wij zullen een aantal leuke, maar vooral opvallende, mogelijkheden bij je voorschotelen zodat je wellicht de gewenste date kan plannen.

Onder druk
Om elkaar echt te leren kennen is het goed om onder druk te staan. Dit kan je doen door bijvoorbeeld het randje op te zoeken in een pretpark. Wanneer je gespannen bent reageer je anders en zo kom je achter alle ins en outs van elkaar. Het is natuurlijk niet aan te raden wanneer je op voorhand al weet dat je nergens in durft.

Waag een gokje
Wij raden je aan om bij een live tafel te gaan staan om het ultieme gevoel te beleven. Zorg er dan wel voor dat je een betrouwbare croupier hebt, want deze kunnen jullie avond maken. Hij of zij moet gezellig zijn en ook een praatje met je kunnen maken, zodat jullie beiden het naar jullie zin hebben.

Het casino zou je ook nog kunnen combineren met een heerlijk etentje. Zorg er wel voor dat je dit voor het spelen doet, want het kan zomaar zijn dat het niet helemaal loopt zoals je gehoopt had.

Strijd met elkaar
Een andere leuke activiteit om tijdens de eerste date te ondernemen is spelletjes spelen. Je kan elkaar wat treiteren en vooral de humor zal erg naar boven komen. Hierbij moet je denken aan het spelen van midgetgolf of naar een bordspellen bar in de grotere steden. Dit laatste is tegenwoordig erg populair en kan erg gezellig zijn.

Not done
Iets wat je zeker niet moet doen op een date is jezelf van je verkeerde kant laten zien. Veel mensen gaan zich bijvoorbeeld anders gedragen wanner zij gedronken hebben. Let dus op je alcoholgebruik om beschamende op lastige situaties te vermijden.

Ook komt het wel eens voor dat je je anders gaat gedragen, omdat je denkt dat je dan beter voor de dag komt. Wij raden je aan om altijd jezelf te zijn en je niet anders voor te doen. Dit kan bij een eventueel vervolg alleen maar tegen je gaan werken.