Plannen van de mooiste dag van je leven

0

Ben je ten huwelijk gevraagd? En heb je ja gezegd? Dan is het nu tijd om de mooiste dag van je leven te gaan plannen.

Dus dat wordt op zoek naar de perfecte locatie, de mooiste trouwjurk, een goede band voor tijdens het feest en wellicht zelfs een bestemming voor je huwelijksreis.

Genoeg om over na te denken in ieder geval en naast dat dit veel werk is, is juist deze voorpret van het organiseren van je bruiloft ook heel erg leuk. Zo kun je nog meer toeleven naar deze speciale dag!

Bij het zoeken naar de perfecte locatie moet je een aantal dingen in je achterhoofd houden. Is de locatie geschikt bij mooi weer, maar zijn er ook mogelijkheden wanneer het wat minder mooi weer is. Hoeveel gasten wil ik uitnodigen en past dit op deze locatie. Wil ik alles op een locatie doen of is het misschien ook leuk om meerdere locaties te combineren? Voor inspiratie qua locaties kun je eens een kijkje nemen op Droomlocaties.nl

Dan de jurk! Ook hier zijn weer tal van mogelijkheden voor. Wil je in het wit trouwen of misschien juist in een opvallende knalkleur.  Je kunt online natuurlijk al inspiratie opdoen voor je bruidsjurk, maar ook een bezoek aan een bruidswinkel met je beste vriendinnen of je moeder en schoonmoeder is ook een event op zich.

En dan de huwelijksreis. Even lekker van elkaar genieten en tot rust komen op een tropisch strand of juist een actieve vakantie, waarbij jullie als pasgetrouwd stel lekker gaan duiken, bergbeklimmen of een ultieme stedentrip gaan maken.

Kortom genoeg om over na te denken en om van te genieten voor op en na de bruiloft.