Romantiek & Relatie

0

Romantiek is in een gezonde relatie erg belangrijk. Helaas zie je toch bij veel stelletjes dat de sleur erin komt na de eerste paar jaar verliefdheid. De passie neemt af en je vindt het vanzelfsprekend dat je er partner er altijd voor je is en zal zijn. De verrassing en originaliteit die jullie altijd in de relatie hadden neemt af en maakt plaats voor houden van. Hierdoor beleef je de relatie een stuk minder intens en is de originaliteit soms ver te zoeken. Blijven investeren in de relatie houdt niet alleen de liefde en romantiek op peil, maar zorgt ook dat je partner zich speciaal blijft voelen.

Ook seks speelt natuurlijk een grote rol hierin. Neemt de zin in seks af, wordt je vaak afgewezen door je partner of besteedt jezelf minder tijd aan seks? Door regelmatig seks te hebben blijft de relatie gezond en spannend. Dit alles kost uiteraard tijd, energie en een scherpe geest, want het verrassend blijven voor je partner is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit geldt voor zowel de seksuele kant van jullie relatie als wel de liefdevolle kant in het dagelijkse leven.

Manieren om je partner te verrassen en de romantiek te laten floreren

1.Blijf verrassend in bed
Verras je partner eens op een tijdstip dat hij of zij dit niet verwacht. Zo kan je je partner meenemen op een romantisch avondje uit of je partner eens erotisch te verrassen in bed. Vooral voldoening van de seksuele behoeftes is een veel gehoorde reactie bij relatieproblemen. Het verrassend blijven in bed kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Hier volgen een paar tips om te zorgen voor een goed en gezond seksleven:

  • Besteedt meer aandacht aan het voorspel
  • Richt je meer op je partner
  • Verras je partner eens met een sexy lingerie setje
  • Luister naar elkaars wensen
  • Probeer nieuwe seksstandjes
  • Heb eens op een andere dag seks dan wanneer jullie normaal seks hebben
  • Geef het initiatief uit handen
  • Speel een rollenspel

Het doorbreken van de standaard patronen in bed is een goede manier om je relatie spannend en nieuw te houden. Communiceer hier wel duidelijk over en doe vooral te extreme dingen niet te overhaast.

2. Verleiding
Elke man of vrouw houdt er van om verleidt te worden. Fluister eens sexy woorden in zijn of haar oor tijdens het boodschappen doen of tijdens een ontspannende wandeling. Trek een opwindend lingerie setje aan of geef je partner eens een heerlijke erotische massage. De kans is vrij groot dat dit niet alleen je partner ontspant, maar ook nog eens opgewonden hiervan raakt. Verleiden en verleidt kan een lastige klus zijn, maar hou jezelf voor ogen dat jij je partner het best kent en zeer waarschijnlijk weet wat hem of haar opwindt. Gebruik dit in het bedenken van originele manieren om je partner te verleiden.

3. Seksspeeltjes
Seksspeeltjes zijn het ideale hulpmiddel om nieuwe dingen uit te proberen in bed en erachter te komen wat jouw partner opwindt. Zo beleef je niet alleen meer genot onder de lakens, maar kan je met de opgedane informatie beter je partner verwennen. Maar welk seksspeeltje moet je kiezen? Bekijk samen eens het assortiment van goedkope seksspeeltjes van Sexshop City en bespreek samen wat je verwacht van het seksspeeltje. Zo kunnen jullie samen een keuze maken en deze vervolgens proberen in bed. Uiteraard kan je ook gewoon je partner verrassen met sexspeeltjes. Misschien wordt bij het openen van het erotisch cadeautje raar opgekeken, maar eenmaal uit de verpakking en klaar voor gebruik wordt dit vaak met open armen (in dit geval open benen) ontvangen.