Romantische auto trips voor jou en je partner

0

Paradise by the dashboard light: romantische trips!
Valentijn is net achter de rug, maar dat betekent niet dat je weer een jaar achterover kunt gaan leunen. Nee, elke dag is een dag om de liefde te betuigen. Neem hem of haar mee op een romantische trip met de auto. Ikwilvanmijnautoaf.be zet de meest romantische roadtrips op een rijtje.

De Romantische Strasse in Duitsland
Deze Romantische Route, een voormalige handelsroute, verbindt Würzburg met Füssen. Onderweg passeer je pittoreske dorpjes, dramatische kastelen en vakwerkhuizen. Om maar niet te spreken over de adembenemende natuur! Pik een zonsopgang en een zonsondergang mee voor het ultieme romantische effect.

Liefde op ultieme hoogtes: Route des Grandes Alpes
Bijna 700 kilometer bergen en dalen door de Franse Alpen, van het Meer van Geneve tot aan de Middellandse Zee. Onderweg passeer je fenomenale bergpassen met bijpassende vergezichten. Zorg wel dat je een goed stel wielen onder je billen hebt.

Schotland, ruw en grillig
Een roadtrip door het noorden van Schotland zal jou en je partner dichter bij elkaar brengen dan ooit. Is het niet door het proeven van de whiskey op regenachtige avonden, dan wel door het monster van Lochness, waardoor je dichter tegen de ander aankruipt. Dit stuk Groot Brittanië is echt een must see voor elke Roadtripper. Weids, adembenemend, ruw en grillig. Het lijkt wel een sprookje!

Een van ‘s werelds bekendste Roadtrips: Antrim Coast Road Ierland
Rijd langs de kustlijn door groene vallijen en grillige rotsformaties aan de A2 in Ierland. Sommige stukken weg overbruggen 100 meter hoge kliffen. Geniet met z’n tweeën van deze Antrim Coast Road.

Onverwachte wendingen: Alpenstrasse Duitsland
Als deze roadtrips niet geholpen hebben om jullie romantiek te laten opleven, reis dan af naar de Alpenstrasse in Duitsland. Romantiek is dan niet wat jullie nodig hebben, maar gewoon een beetje spanning en onverwachte wendingen. De 450 km tussen Lindau en Berchtesgaden brengen jullie vele mooie fotostops, panoramische vergezichten en in lederhosen gehulde Duitsers voor een sprankje humor.