Romantische hotspots in Canada

0

Is het tijd voor een romantisch tripje met je geliefde? Maar nog geen bestemming kunnen kiezen. Dan hebben we een romantische reistip voor je: Canada. Dit is het tweede grootste land van de wereld en hierdoor is er eigenlijk wel voor ieder wat wils.

Wat dacht je van samen walvissen en elanden spotten in Atlantic Canada. Maar ook de ruige landschappen in dit gebied zijn al de moeite waard. Even afgezonderd van de buitenwereld met zijn tweeën genieten van deze ongerepte natuur.

Houden jullie meer van levendige stedentrips. Dan is het Oosten van Canada een aanrader. Je kunt hier namelijk heel makkelijk een combinatie maken tussen een bezoek aan één van de grotere steden, maar ook hier kun je bijvoorbeeld in de winter een prachtige tocht maken door de natuurlijk met sledehonden.

Of is het tijd voor een gouden huwelijksaanzoek? Reis dan af naar Yukon. Deze bestemming laat u vooral goudzoekerstadjes zien met een uitgestrekte prachtige omgeving van Alaska tot het noorden van de provincies Alberta en British Columbia. Een groot gebied dat u perfect per camper kunt verkennen.

De diverse gebieden zijn dusdanig uitgestrekt dat je er gemakkelijk een aantal weken kunt doorbrengen. Dus wil je romantisch genieten en Canada echt ontdekken kies dan voor een rondreis Canada en laat je verrassen!