Romantische uitjes met je vriendin

0

Vrouwen hebben vaak een specifiek gevoel voor romantiek, een gevoel dat voor mannen niet altijd te begrijpen is. “Verras me nu eens met een romantisch uitje” zal in iedere relatie gegarandeerd een keer gezegd zijn. Maar wat bedoelt ze nu in godsnaam met romantisch en hoe kun je nu een uitje organiseren waar ze vrolijk van wordt? Want eerlijk is eerlijk, alles wat een man wilt, is zijn vriendin gelukkig maken. Om je wat op weg te helpen hebben we hier een aantal romantische uitjes voor je samengebracht die je vriendin gegarandeerd gelukkig maken!

Samen zweten

Oké het klinkt wellicht niet direct romantisch, maar samen zweten in de sauna heeft zo zijn charme. Helemaal voor de dames die van wellness houden, is een privé sauna met zwembad het meest romantische wat ze zich in kan denken. Niet samen met bezwete dikke mannen in een klein hok, maar romantisch met zijn tweeën in een privé sauna om vervolgens af te koelen in het zwembad. Gewoon fijn, wat tijd voor elkaar in privésfeer buitenhuis.

Avondje theater

Neem je vriendin een avondje mee naar het theater. Let op, dit is natuurlijk het meest geschikt voor de dames die van theater houden. Mocht jouw vriendin nou geen theater gek zijn, dan kun je het theater ook gemakkelijk vervangen voor een speciale film die ze graag wilt zien. Gewoon een avondje samen uit, in plaats van thuis op de bank met een film. Maak er dan ook iets speciaals van! Ga van te voren of na de show samen lunchen, dineren of gewoon even lekker borrelen.

Dineren

Waar je bijna iedere vrouw wel blij mee maakt is een avondje uit. Gewoon samen tijd doorbrengen buitenhuis. Trakteer haar op een diner voor twee. Aan kaarslicht in een luxe restaurant, lekker tapas eten bij de Griek of een huisgemaakt diner; het is maar net waar ze van houdt. Om het extra speciaal te maken kun je haar verrassen door een mooie jurk / outfit voor haar te kopen en vast klaar te leggen op het bed met een kaartje. Een speciale jurk voor een speciale avond met een nog specialere vrouw!

Picknick

Mocht je nu wat lager in het budget zitten of een vriendin hebben die van zo min mogelijk poespas houdt, neem haar dan mee voor een mooie wandeling die eindigt met een picknick. Een mooie plek aan een meer in het bos, of ‘s nachts op een weiland onder de sterrenhemel; je kan het aankleden zoals je het zelf wilt! Champagne, kazen en toastjes, of een huisgemaakte lunch met lekkere hapjes. Het belangrijkste is de moeite die jij hebt gestoken in een speciaal uitje voor je lief!