Site TIP: RomantiekinhetRiet.nl

0

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

In Giethoorn kunt u natuurlijk lekker romantisch genieten. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een website ontwikkelt: RomantiekinhetRiet.nl. Op deze website hebben wij een geweldig arrangementuitgelicht die helemaal in het teken staat van Romantisch genieten in het Riet.

Romantisch Giethoorn met 2 Nachten en Romantische Rondvaart
Verwen uw geliefde met romantiek in Giethoorn

In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben – Wieden i.o. aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn vindt u aan het water Hotel Restaurant De Jonge. Omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

De kamers
Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmetingverschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd metwarme tinten en kleuren.

Op en top Romantiek
Dit is onze plek. Een niemandsland van grote meren, grachten, bloeiende bloemen, een kikker kwaakt op het ritme van de bomen. Een frisse lucht waait door je haar. En altijd – altijd op de achtergrond – het fluisterende geruis van het riet.

Het maakt niet uit wanneer we hier komen. Op een zwoele zomeravond, een koude wintermorgen of gewoon een regenachtige, druilerige herfstmiddag. Dit is onze plek. Samen lopen we door een landschapvan altijd veranderende kleuren. Van felgroen in het voorjaar tot zachtgrijs in de herfst. Paarse kardinaalsmuts. Oranje vlierbessen. Grijze berken. Altijd rust en ruimte, de natuur is alle seizoenen mooi.

Wilt u ook romantisch en onvergetelijk genieten? Boek dan dit romantisch arrangement!

Wilt u meer weten over RomantiekinhetRiet.nl?