Tijd voor een romantische vakantie? Top 3 romantische vakantiehuisjes

0

Al weer vakantieplannen aan het maken? Is het tijd om er samen met uw geliefde op uit te trekken? Wij hebben een top 3 voor u samengesteld voor een verblijf in een vakantiehuisje op 3 romantische plekken in Europa.

  1. Ginzling – Oostenrijk: Samen romantisch genieten in de sneeuw. Deze accommodatie ligt op 9 km van het bekende Mayrhofen. Vanuit dit vakantiehuis loopt u zo naar de piste om samen te gaan skiën met als afsluiting een heerlijk Oostenrijks diner in een van de gezellige restaurantjes in het dal.

  2. Castelló d’Empuries – Spanje: Een prachtig plekje in de buurt van Girona en ook maar 150 km vanaf Barcelona. Geniet van dit rustig gelegen vakantiehuis waar u heerlijk even tijd heeft voor elkaar, maar waarbij het dus ook mogelijk is om lekker de drukte van de stad op te zoeken en lekker samen op stap te gaan in een van de kroegjes die Girona en Barcelona rijk zijn.

  3. Parijs – Frankrijk: De stad van de liefde. Daar staat Parijs natuurlijk om bekend. Dus op zoek naar Romantiek? Dan is deze plek succes gegarandeerd. In en om Parijs worden er tal van appartementen aangeboden. Met het openbaar vervoer bent u in korte tijd in het centrum van de stad der liefde!

Nog niet genoeg ideen voor een romantische weekendje of weekje weg? Kijk dan eens bij het uitgebreide aanbod vakantiehuizen en appartementen van Interhome.nl en verras uw geliefde met een romantische getaway!