Tips voor een passend cadeau voor je klussende vriend(in)

0

Er is niks leuker dan je vriend of vriendin verrassen met een mooi cadeau. Je kunt hierbij denken aan een prachtige bos bloemen, een romantisch etentje of een weekendje weg. Dit zijn natuurlijk prima dingen om cadeau te geven, maar het is ook wel eens leuk om met een bijzonder en onverwachts cadeau aan te komen. Wij hebben een aantal tips voor een passend cadeau en wat het juiste moment is om dit cadeau te geven!

Tip 1: Geef het cadeau op een onverwachts moment: Vaak verwacht je op speciale momenten zoals een verjaardag, trouwdag of bij het behalen van bijvoorbeeld een diploma wel een cadeau. Natuurlijk is dit heel leuk om te krijgen, maar vaak is de verrassing extra groot wanneer je het cadeaumoment helemaal niet verwacht. Gewoon zomaar omdat de persoon waar het cadeau voor is gewoon speciaal is en even een positieve vibe verdient. Wanneer je een cadeau geeft dan vergeet de ontvangen even de wereld om zich heen en is hij of zij zo blij als een kind.

Tip 2: Verplaats je goed in de ontvanger en zorg op die manier voor een passend cadeau: Zoals eerder aangegeven is een bos bloemen een veel gegeven cadeau aan de partner, maar niet iedereen is gek op bloemen. Dit kun je weten door je te verdiepen in het karakter en wensen van de ontvanger. Is je partner bijvoorbeeld een klusser in hart en nieren dan is het leuk om hier een bijpassend cadeau voor te geven. Wat dacht je om een duimstok te bedrukken met een lieve en pakkende tekst. Iedere keer wanneer je partner dan aan het klussen is zal dit met veel liefde zijn.

Tip 3: Vraag om een verlanglijstje: Het verrassingseffect is dan wel wat minder natuurlijk, maar mocht je echt grote twijfels hebben of je wel met een goed cadeau gaat aankomen dan is het goed om de ontvangen te vragen naar zijn of haar wensen. Zo weet je zeker dat het cadeau dat je heeft ook gewaardeerd en gebruikt gaat worden. Ook kun je op deze manier wensen en budget goed op elkaar afstemmen. Mocht je budget niet zo groot zijn kun je er ook altijd nog voor kiezen om zelf een mooi cadeau in elkaar te knutselen. De ontvanger zal je tijd en inspanning zeker waarderen.

Kortom, maak je niet druk en laat het geven van een cadeau ook voor jezelf een fijn moment zijn! Je geeft iets uit liefde en de ontvangen zal hier zeker blij mee zijn.