Tips voor het geven van een erotische massage

0

Hoe breng je spanning in je relatie? Bent u al een aantal jaren samen met uw partner en wilt u de relatie wel spannend houden of weer wat spanning terugbrengen in de relatie? Lees dan snel dit artikel door en wellicht dat deze tips ook voor u werken!

Zorg voor heerlijke geurkaarsen
Om echt te kunnen genieten van een erotische massage is het vooral belangrijk om u volledig te ontspannen. De omgeving en zeker ook de geur kan hier een belangrijke rol in spelen. Het neerzetten van geurkaarsen kan hier bij helpen. Verschillende geuren hebben ook weer verschillende effecten op u of uw partner. Overleg wel even met uw partner welke geur hij of zij lekker vindt.  De geurkaars kan zorgen voor een romantische of sensuele touch.

Gebruik bijpassende massage olie
Intensiveer het plezier en de sensatie van uw partners’ erogene zones. Breng deze olie, gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, vrijelijk aan over het hele lichaam van uw partner. Activeer vervolgens, met zacht en licht blazen van lucht, het warmte-effect van de olie.

Draag vooraf spannende lingerie
Als vrouw kun je gemakkelijk wat meer spanning in de relatie brengen door sexy lingerie te dragen. Heb je al langer een relatie, dan ga je vaker voor comfort en minder vaak voor die echt mooie en sexy setjes. Zet je praktische aankoopargumenten voor even opzij, koop een sexy setje en wij garanderen je dat je partner hier dolblij mee zal zijn.

Ook toe aan een erotische massage kijk op Easytoys.nl voor leuke hulpmiddelen, kaarsen of lingerie om de massage compleet te maken.