Top 5 bestemmingen in Australië

0

Australië is de ideale bestemming voor een rondreis of huwelijksreis. Er zijn mooie steden, uitgestrekte natuurgebieden en veel cultuur om te ontdekken. Ondanks dat het natuurlijk ver vliegen is, raden we toch aan iedere reisliefhebber aan om er heen te gaan. Wij zetten de vijf meest bijzondere plekjes voor u op een rijtje.

Sydney

Sydney staat natuurlijk bekend als de plek waar de meeste reizigers hun rondreis starten. Wandel door de stad, bezoek de haven en natuurlijk het Opera House. Maar sla zeker de vele gezellige buurtjes in de stad niet over. Beklim de Harbour Bridge en duik ‘s avonds het bruisende nachtleven in. De perfecte start van uw reis.

Kings Canyon

Kings Canyon is een prachtig landschap met diepe kloven en rotsformaties. Hierdoor zijn er veel inheems planten en dieren die er hun onderkomen zoeken. De Canyon maakt deel uit van het Watarrka National Park en ligt niet ver van Uluru en Alice Springs.

Great Barrier Reef

Uiteraard kunnen we Great Barrier Reef niet overslaan. De highlight van Australië! Snorkel of duik tussen de kleurrijke koraalriffen. Er zijn ontelbaar veel vissen, koralen en andere zeedieren die ongetwijfeld een diepe indruk op u achterlaten.

Melbourne

Vervolg uw rondreis met de stad Melbourne. Het stadscentrum van Melbourne is een unieke combinatie van oude en nieuwe architectuur. Er zijn veel prachtige stadsparken om heerlijk rond te lopen. Tip: ontdek het gemoedelijke St’Kilda, met lange stranden en een gezellige kermis op de pier.

Daintree National Park

Vlakbij de stad Cairns ligt het regenwoud Daintree. Vanuit hier kunt u ook makkelijk een bezoek brengen aan Cape Tribulation, een gebied met prachtige uitzichten over rotsen en tropische wouden.