Venetië met je geliefde

0

Venetië is vooral bekend als een zeer romantische stad. Veel pas getrouwde stellen komen hier dan ook graag op huwelijksreis. Om de romantiek op te laten bloeien in je relatie is het leuk om je partner te verassen met een heerlijk weekendje Venetië.

Gondels
Wat is er nu romantischer als het varen in een gondel door de mooie grachten van Venetië? Een mooie manier om Venetië te ontdekken en te genieten van je geliefde.

San Marco-Basiliek
De San Marco-Basiliek is zonder twijfel één van de mooiste en bekendste kerken van Europa. De toegang tot de San Marco-basiliek is gratis. Het interieur van de San Marco-Basiliek afgewerkt in mozaiek en met gebruik van goud en brons. De vloer is volledig in marmer met geometrische figuren. Als je toch in Venetië bent dan mag je een bezoek aan de San Macro-Basiliek zeker niet afslaan.

Rialtobrug
De beroemdste brug van Venetië is de Rialtobrug! Als je aan komt varen over de Canal Grande, dan zie je deze prachtige brug al van verre. Op de brug bevinden zich winkeltjes en in de straatjes eromheen vind je volop mogelijkheden om een drankje te nemen aan de kant van het water.