Voorkom geslachtsziekten en vrij veilig!

0

Tegenwoordig heerst er niet meer echt een taboe over seks. We praten hier veel makkelijker over dan een aantal jaar geleden, maar dit betekent niet dat het niet belangrijk is om hier af en toe eens bij stil te staan en na te denken over hoe jij omgaat met seks en vooral met veilig vrijen.

Wat je niet wil is dat je ongewenst zwanger wordt of dat je een geslachtsziekten oploopt. Tegenwoordig zijn er ook zoveel middeltjes voor handen zodat je dit soort onaangename verrassingen makkelijk kunt voorkomen.

Zo kan de vrouw anticonceptiemiddelen gebruiken. Deze zorgen er natuurlijk wel voor dat je niet zwanger wordt, maar niet tegen soa’s. Je kunt dan beter condooms gebruiken. Zorg dat je deze altijd op zak hebt om niet voor verrassingen te komen. Vindt je het lastig deze in de winkel te kopen? Bestel ze dan gemakkelijk online opĀ Allecondooms.be

Mocht je onverhoopt toch onveilige seks hebben gehad en je hier niet helemaal goed bij voelen? Twijfel dan niet en breng een bezoekje aan je huisarts om je te laten onderzoeken en wanneer nodig je te voorzien van de juiste medicijnen om je snel af te helpen van een vervelende soa!