Vraag je liefste romantisch ten huwelijk

0

Hoe romantisch is het tegenwoordig nog om te trouwen? De regels worden straks zo veranderd dat het verse bruidspaar niet meer alles deelt, maar dat er standaard huwelijkse voorwaarden gelden. Om nare verrassingen te voorkomen bij een eventuele scheiding.

Voor altijd en eeuwig
Zo’n regel maakt een trouwdag natuurlijk niet minder mooi. Ieder bruidspaar hoopt dat de liefde eeuwig duurt en de huwelijksdag moet dan ook onvergetelijk worden. Maar aan die dag gaat nog iets belangrijks vooraf: het aanzoek! Je kunt natuurlijk gewoon samen afspreken dat je gaat trouwen, maar dat is wel erg saai en gewoontjes.

Een leeuwenmoeder met zeven welpen
Een echt, super romantische huwelijksaanzoek is een moment om nooit te vergeten. Zo vroeg de vriend van Elisa haar tijdens een safari in Zuid-Afrika. Samen hadden ze net ademloos gekeken hoe een leeuwenmoeder met zeven welpen de vlakte beneden hen overstak. Toen ze weg waren, viel hij op zijn knieën en vroeg haar om zijn vrouw te worden. Hoe had ze kunnen weigeren?

Je eigen stijl
Natuurlijk hoef je voor een aanzoek niet eerst een dure reis te boeken. Het kan ook dichtbij. Duur of goedkoop, bescheiden of opvallend, net wat jouw stijl is. Hier zijn zo wat mogelijkheden.

Tips voor romantische huwelijksaanzoeken
– Neem je lief mee in het reuzenrad en vraag haar als je helemaal boven bent.
– Ga met hem naar de film en vraag hem in het donker.
– Vraag je geliefde ten huwelijk tijdens een diner bij kaarslicht; betrek de ober in het complot en laat hem je aanzoek mét ring als eerste gang opdienen.
– Hang aan elke lantaarnpaal in de buurt een A-4 met de vraag: … WIL JE MET ME TROUWEN? (vergeet niet jullie namen er bij te zetten)
– Doe het aanzoek tijdens een concert vanaf het podium.
– Of wat denk je van onderstaande limousine-scene in de film ‘Pretty Woman’? Geen idee waar je een limousine huurt? Er zijn zat mogelijkheden, o.a. limousine.nl.

http://www.youtube.com/watch?v=DIl-h6IQKn0