Waarvoor vallen mannen

0

Mannen vallen lijkt het wel bijna allemaal op eenzelfde type vrouw. Dit maakt de competitie erg groot, de vrouw is slank, verleidelijke en vol zelfvertrouwen. De meeste mannen willen dat de vrouw verder grote borsten heeft en een lekker kontje. Deze vrouw heeft echt de hele dag zin, ze is verre van lastig en een beetje oppervlakkig.

Natuurlijk is het minder stereo type als hierboven, maar menig man zou zich hier goed in kunnen vinden maar hoe zit het nu precies ?

Mannen kijken inderdaad naar borsten en billen. Je hebt borsten mannen en billen mannen. Borsten puur natuur en de billen lekker strak.

Als je de bekende blikken gehad hebt kijken mannen meestal naar je gezicht en ook bij de mannen is de lach het belangrijkste. Ook de ogen zijn voor veel mannen onweerstaanbaar, het liefst hebben wij vrouwen naturel. Dus puur natuur, een dikke beschermlaag met poeder is een echte afknapper. Een lekker blondje ( zogenaamd makkelijk ) met lang haar is wat mannen verder aantrekkelijk vinden. Strakke , sexy en nette kleding maakt het plaatje helemaal af.

Een dom vrouwtje is uit, liever een wat zelfstandiger type. Een vrouw waarmee je ook echt ‘samen’ leeft. Een vrouw die zich niet kan vermaken zonder de man is lastig, een beetje een eigen leven en ruimte hiervoor is wat een man in een relatie met een vrouw verwacht. Een vrouw moet verder een schatje zijn niet alleen voor hem maar ook voor de rest van de wereld. Een man mag graag pronken met zijn vrouw.